Doliu pentru Ionut Iftimoaie! Tatal lui a decedat

de: Simona
09 09. 2018, 13:01

Acesta a facut public anuntul printr-o postare tulburatoare pe Facebook.

Doliu pentru Ionut Iftimoaie! Tatal lui a decedat

„Mi- e greu sa- i explic ca te-ai dus într- o ” lume mai buna”.. Mi- e greu și mie sa accept…dar trebuie..Odihnește-te în pace, TĂTICULE”.

Fanii dar si prietenii sunt alaturi de el si il sustin moral, fiind un moment extrem de greu pentru campionul de K1.

„Condoleanțe si putere să treceti peste aceste momente grele!, Dumnezeu să-l ierte , Condoleanțe, prietene!, Dumnezel să-l ierte și pe voi să vă întărească. Condoleanțe” sunt cateva dintre mesajele primite de la fani pe pagina sa de Facebook.

Vestea a venit ca un fulger, mai ales ca Ionut a trecut si prin suferinta pierderii bunicii sale, pe data de 25 august.

„Asta-i ultima poza cu tine, cu zâmbetul tău blând…. asa am sa te țin minte mereu?Odihnește-te în pace, bunica mea”, a scris Ionut pe pagina personala de Facebook.

Este al doilea concurent al show-ului „Ultimul trib” care are un deces in familie. In urma cu cateva zile, sora lui Dima Trofim s-a stins din viata. Aceasta n-a putut sa duca pana la capat lupta cu cancerul.

Ionut Iftimoaie ete primul roman care a castigat un turneu K1 organizat in Europa (2001). A participat în cadrul mai multor gale SuperKombat și a învins nume precum Josip Bodrozic, Freddy Kemayo, Sergei Gur, Stephane Revellion, Ivica Perkovic și a remizat cu Alexander Ustinov. S-a retras dupa o pauza de 4 ani pe data 06.08.2016 (Galion-Comanesti) in fata a peste 35.000 de spectatori unde la invins pe ”calaul” fratilor Stoica.